Aktiviteter

Marknad i strålande sommarväder

Britta i V-tröja diskuterar med en besökare. Mattias och Mona (dold) från Skurup var till stor hjälp på marknaden.
Foto: Figge Bergquist

Årets marknad avhölls i ett strålande sommarväder. Klarblå himmel och en strålande sol gjorde alla glada. Blåsten gjorde så att det ibland fladdrade i tältduken, men det var bara skönt i högsommarvärmen.

Det vackra vädret gjorde att fler än vanligt hittade till marknaden i år. Detta avspeglade sig även hos oss med liv och rörelse i tältet mest hela tiden. Många kamrater från övriga delar av Sverige kom till oss för att språka en stund, och även lokala åsiktsfränder stannade till för att diskutera lokala frågor.
Som vanligt var det ordförande Britta Berg och Figge som höll ställningarna tillsammans med vår kassör Mona. Även Linda och hennes lilla krabat Noah fanns på plats. Dessutom hade vi i år hjälp av Mona och Mattias från Skurup, som ska ha stort tack för sitt engagemang på marknaden.
Det blev som sagt en mycket lyckad marknad för oss, och i oktober är det dags igen; då för Mikaelimarknaden. Den kommer att bli en viktig generalrepetition för nästa års insatser på marknadsplatsen då det blir en del i vår valkampanj.

Kopiera länk